Info Office

phonegirlMy status
info@serbia-hotel.org
Tel: +381 64 1247-449
FAX: +381 32 5562-101

- - - -

Cacak Hotels

-

- - - -

Best hotel deals in the world !
HotelsCombined.com

 

Dicina Etermet - Preljina Cacak

 

jezero ettermet zlatibor Dicina étterem található a Ibar autópálya Preljina következő Cacak. Széles körben ismert grill specialitásokat és főzési bárány. Ha szeretne szünet és pihenés, étterem Dicina tudsz ajánlani egy kellemes környezet, és a szerb nemzeti konyha kedvező áron. Látogasson el az étterem Dicina élvezni a valódi ízét Sumadija!

dicina ettermet preljina
dicina ettermet terasz
dicina ettermet kulso
dician ettermet barany
dicina ettermet
dicina ettermet cacak
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb

Amikor megy a belgrádi autópálya M22 néven Ibar autópálya, étterem Dicina található 1km a jobb oldali előtti körforgalomnál a Preljina, amely elkülönül az út Zlatibor és Montenegró. Kellemes személyzet és ízletes gasztronómiai különlegességek is valamit, amit emlékezni fog ez az étterem. Nyári terasz egy jó hely a pihenésre, de a késő esti órában, ne felejtsd el a barátságos légkör, ahol élvezheti vacsora a hangok a helyi zenészekkel.

Az étterem Dicina is lehet szervezni bankettek, kisebb rendezvények, illetve az üzleti ebédek. Nagy a választék az ételek és italok kedvező áron suit all tastes. Ha kíváncsi, hogy ha egy kis szünetet, talán egy étterem Dičina lehet a megfelelő hely az Ön számára. Üdvözlöm!

+381 32 381-617 , +381 63 150-3501

www.serbia-hotel.org/dicinacacak , dicina@serbia-hotel.org

 

About us - Contact Us - Marketing - Terms & Conditions - FAQs - Sitemap - Links