Informacije

phonegirlMy status
info@serbia-hotel.org
Tel: +381 64 1247-449
FAX: +381 32 5562-101

- - - -

Čačak Hoteli

-

- - - -

 

Restoran Dičina - Preljina Čačak

 

restoran jezero zlatibor Restoran Dičina se nalazi na Ibarskoj magistrali u Preljini pored Čačka. Nadaleko je poznat po svojim specijalitetima sa roštilja i jagnjećem pečenju. Ukoliko želite da napravite pauzu i odmorite se od napornog puta, restoran Dičina vam može ponuditi prijatan ambijent i srpsku nacionalnu kuhinju po veoma povoljnim cenama. Posetite restoran Dičina u uživajte u pravim ukusima Šumadije !

restoran dicina preljina
restoran dicina cacak
restoran dicina atmosfera
restoran dicina jagnjetina
restoran jezero dicina proslave
restoran jezero dicina lokacija
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb

Kada iz pravca Beograda krenete magistralnim putem M22, poznatijim kao Ibarska magistrala, restoran Dičina se nalazi sa desne strane 1km pre kružnog toka u Preljini, od koga se odvaja put ka Zlatiboru i Crnoj Gori. Prijatno osoblje i ukusni kulinarski specijaliteti su nesto po čemu ćete pamtiti ovaj restoran. Letnja terasa je dobro mesto za odmor, ali u kasnim večernjim časovima ne zaboratite prijatan ambijet gde uz večeru možete uživati u zvucima lokalnih muzičara.

U restoranu Dičina takođe je moguće organizovati bankete, manje proslave ili poslovne ručkove. Veliki izbor jela i pića po veoma povoljnim cenama zadovoljiće sve ukuse. Ukoliko se pitate gde napraviti pauzu, možda restoran Dičina može biti pravo mesto za Vas. Dobrodošli!

+381 32 381-617 , +381 63 150-3501

www.serbia-hotel.org/dicinacacak , dicina@serbia-hotel.org

 

O nama - Kontakt - Marketing - Uslovi i Pravila - NPP - Mapa Sajta - Linkovi