Informacije

phonegirlMy status
info@serbia-hotel.org
Tel: +381 64 1247-449
FAX: +381 32 5562-101

- - - -

Beograd Hoteli

-

- - - -

 

Hostel Jasmin - Beograd

 

hostel jasmin beogradHostel Jasmin Beograd se nalazi u užem centru Beograda, preko puta autobuske i železničke stanice. Knez Mihailova ulica i ostale šetališne zone su na svega 200m od ovog visoko rangiranog hostela, koji nudi moderno opremljene sobe različitih kapaciteta. Ljubazno osoblje, prijatna atmosfera, odlična lokacija i izuzetno niske cene, čine da ovaj hostel u centru Beograda bude jedan od idealnih lokacija za studente, kao i ostale mlade i poslovne ljude koji su uvek raspoloženi za dobro druženje.

hostel jasmin belgrade
hostel jasmin sobe
hostel jasmin dorucak
hostel jasmin kupatilo
hostel jasmin lokacija
hostel jasmin beograd
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb

Hostel Jasmin u svom kapacitetu nudi 20 smeštajnih jedinica u sobama različitih kapaciteta. Hostel radi cele godine od 0 do 24h. Svaka prostorija je klimatizovana i moderno opremljena udobnim nameštajem, multimedijalnim uredjajima, bežičnim internetom. Higijena je na visokom nivou, posteljine i kreveti se redovno čiste, a svaki gost dobija sobne papuče, peškire kao i sigurnosni ormarić sa ključem. Ukoliko čelite da se tokom boravka u Beogradu dobro provedete, upoznate grad na pravi način i pritom sačuvate svoj budžet, na pravom ste mestu. Dobrodošli!

Smeštaj
Cena po danu sa doručkom
Jednokrevetna soba 1/1
22 €
Dvokrevetna soba 1/2
18 €
Sestokrevetna soba 1/6
12 €
Osmokrevetna soba 1/8
10 €
Dnevni Odmor
50% od cene sobe

Studenti, postdiplomci, grupe i agenti dobijaju 10% popusta. Cene odstupaju za vreme Novogodišnjih i Božićnih praznika, EXIT festivala i značajnijih dešavanja.

Prijavljivanje od 8 do 24 i od 24 do 8 uz predhodnu najavu dolaska. Odjavljivanje do 11 ili bez ogranicenja ukoliko Vas krevet nije rezervisan za sledeci dan.

hostel jasmin belgrade - - - - hostel jasmin belgrade launge room - - - - hostel jasmin mixed dorm - - - - hostel jasmin shower

www.hosteljasmin.com , office@hostelbelgradejasmin.com

Karadjordjeva 69, Beograd +381 11 218-4411 , +381 63 231-700

Za sva dodatna pitanja i rezervacije stojimo vam na raspolaganju !

 

O nama - Kontakt - Marketing - Uslovi i Pravila - NPP - Mapa Sajta - Linkovi