Informacije

phonegirlMy status
info@serbia-hotel.org
Tel: +381 64 1247-449
FAX: +381 32 5562-101

- - - -

Beograd Hoteli

-

- - - -

 

Hotel Evropa - Beograd

 

Evropa hotel BeogradHotel Evropa Beograd je jedan od najlepših i luksuznijih hotela sa lokacijom u najužem centru Beograda. Ovaj prelepi garni hotel predstavlja jedinstven spoj različitih stilova evropske kulture i tradicije sa savremenim tehničkih dostignućima, elegancijom i luksuzom. Svi gosti mogu koristiti moderno opremljeni poslovni centar za sastanke, a hedonistima koji uživaju u opuštanju i relaksaciji, na raspolaganju su spa centar i unikatno dekorisana biblioteka. Garni hotel Evropa je idealno mesto za poslovne goste i sve one koji žele uslugu i ambijent po najvišim svetskim standardima.

Evropa hotel belgrade
Evropa hotel belgrade room
Evropa hotel belgrade kitchen
Evropa hotel belgrade lounge
Evropa hotel Belgrade lounge
Evropa hotel beograd
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb

Garni hotel Evropa poseduje 9 apartmana i soba koji spadaju u sam vrh hotelske ponude Beograda. Royal i Deluxe apartmani sa ponosom nose imena najvećih evropskih prestonica, a svojim izgledom i unikatnim dizajnom opravdavaju epitet najlepših apartmana u Beogradu. Ambijent salona za poslovne sastanke opremljenog udobnim kancelarijskim nameštajem i najsavremenijim tehničkim uredjajima, nadahnuće Vas novim i kreativnim idejama. U spa centru na raspolaganju su Vam različiti wellness tretmani u sauni, turskom kupatilu i hidromasažnim kadama, kao i usluge profesionalnih masera i fizioterapeuta.

Hotel Evropa
Kvadratura
Broja prostorija
Broj kupatila
Broj osoba
Cena / dan
Specijalne cene
Vikend paket
Premium sobe
65 m2
3
2
2
275 €
220 €
380 €
Deluxe apartmani
70 m2
3
2
2
315 €
250 €
440 €
Royal apartmani
140 m2
3
2
2
415 €
330 €
600 €

U cenu smeštaja uračunati su: doručak, korišćenje spa centra, osiguranje, PDV. Rezervišite ovde.

Evropa apartments majescic - - - - Evropa apartments belgrade majestic 2 - - - - Evropa apartments belgrade lotus - - - - Evropa apartments belgrade lotus

Garni Hotel Evropa - Terazije 2 (ulaz iz Sremske ulice br. 1), 11000 Beograd, Srbija

Evropa hotel se nalazi na ulazu u najpoznatiju šetališnu zonu Beograda, Knez Mihailovu ulicu. Idealna lokacija pružiće Vam najlpši mogući doživljaj dok poslovni put ili odmor provodite u Beogradu. U blizini hotela Evropa nalaze se poznati restorani, klubovi, parkovi i poznate turističke atrakcije poput Kalemegdanske Tvrdjave, Narodnog pozorišta, boemske četvrti Skadarlija i ostalih znamenitosti napoznatije prestonice Balkana.

 

 

 

 

O nama - Kontakt - Marketing - Uslovi i Pravila - NPP - Mapa Sajta - Linkovi