Info Office

phonegirlMy status
info@serbia-hotel.org
Tel: +381 64 1247-449
FAX: +381 32 5562-101

- - - -

Belgrade Hotels

-

- - - -

Best hotel deals in the world !
HotelsCombined.com

 

Jezero Etermet - Zlatibor

 

jezero ettermet zlatiborÉtterem Jezero Zlatibor egy igazi gyöngyszem egy ideális helyet a tó partján az apartmanok Kraljevi Konaci. Friss levegő és a természetes környezet, a nyári terasz gyönyörű kilátás nyílik a legszebb tavak és gördülő Zlatibor hegy lejtőjén, romantikus hangulatot és kiváló a hagyományos és a nemzetközi konyha specialitásai volna az étteremben biztos lesz rajongó kedvenc helye Zlatibor járókelők és az utasok. Étterem Jezero a Zlatibor biztosan javaslatainkat. Nézze meg ezt a gyönyörű helyet, és biztosítani kell a minőségi szolgáltatások és felejthetetlen különlegességek!

jezero ettermet zlatibor
jezero ettermet hangulatat
jezero ettermet nyari terasz
jezero ettermet ejszaka
jezero ettermet zlatibor tel
jezero ettermet zlatibor helly
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb

Csak néhány száz méterre a főút vezet Belgrádból Montenegróba parton, a tó közepén a legismertebb idegenforgalmi központja Nyugat-Szerbia egy szép étterem Jezero. Röviddel megnyitása után a 2004. ben a legismertebb és legkedveltebb vendéglátó-ipari létesítmény a Zlatibor. Egy gyönyörű nyári terasz a megfelelő helyen élvezni reggeli kávé és reggeli, de a délutáni koktélok és gasztronómiai különlegesség. A késő esti, vagy a hideg téli hónapokban, ne felejtsd el a barátságos és romantikus hangulatot.

Jezero Étterem a tökéletes hely a pihenés és kikapcsolódás a turistáknak, akik szeretnének eltölteni a szabadságát Zlatibor és az utasok, akik kevésbé megmaradnak. Ez az étterem is nagyon kényelmes hely üzleti emberek, vagy szervezni bankettek vagy nagy üzleti ebédek. Nagy a választék az élelmiszerek és italok kielégítheti minden íze. Szakmailag képzett és barátságos személyzet áll az Ön rendelkezésére. Ha Ön Zlatibor, étterem Jezero természetesen a hely, amit nem szabad elszalasztani. Üdvözlöm!

+381 31 841-100 , +381 64 339-6620

www.serbia-hotel.org/jezerozlatibor , jezerozlatibor@serbia-hotel.org

 

About us - Contact Us - Marketing - Terms & Conditions - FAQs - Sitemap - Links