Informacije

phonegirlMy status
info@serbia-hotel.org
Tel: +381 64 1247-449
FAX: +381 32 5562-101

- - - -

Beograd Hoteli

-

- - - -

 

Restoran Jezero - Zlatibor

 

restoran jezero zlatibor Restoran Jezero je pravi biser Zlatibora sa idealnom lokacijom na obali jezera u sklopu apartmanskog naselja Kraljevi Konaci . Čist vazduh i prirodni ambijent, letnja terasa sa najlepšim pogledom na panoramu jezera i zatalasane padine Zlatibora, romantična atmosfera i izvrsni specijaliteti tradicionalne i internacionalne kuhinje učinili su da ovaj restoran svakako postane najomiljenije mesto ljubitelja Zlatibora ali i putnika prolaznika. Restoran Jezero na Zlatiboru je svakako i naša preporuka. Posetite ovo prelepo mesto i uverite se u kvalitet usluga i nezaboravne specijalitete !

restoran jezero zlatibor
restoran jezero atmosfera
restoran jezero letnja terasa
restoran jezero nocu
restoran jezero zlatibor zima
restoran jezero zlatibor lokacija
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb

Na samo par stotina metara od magistralnog puta koji od Beograda vodi ka Crnoj Gori, na obali jezera u centru najpoznatijeg turističkog centra zapadne Srbije nalazi se prelepi restoran Jezero. Ubrzo nakon otvaranja 2004. godine postao je najpoznatiji i najpopularniji ugostiteljski objekat na Zlatiboru. Prelepa letnja terasa je pravo mesto za uživanje u jutarnjoj kafi i doručku, ali i u poslepodnevnim koktelima i kulinarskim specijalitetima. U kasnim večernjim časovima ili tokom zimskih hladnih meseci, ne zaboravite prijatan i romantičan ambijent.

Restoran Jezero je savršeno mesto za odmor i opuštanje kako za turiste koje žele da provedu odmor na Zlatiboru tako i putnike koji se kraće zadržavaju. Ovaj restoran je takodje i veoma pogodno mesto za poslovne ljude ili za organizovanje banketa ili većih poslovnih ručkova. Bogat izbor jela i pića može zadovoljiti sve ukuse. Profesionalno obučeno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju. Ukoliko ste na Zlatiboru, restoran Jezero je svakako mesto koje ne smete propustiti. Dobrodošli !

+381 31 841-100 , +381 64 339-6620

www.serbia-hotel.org/jezerozlatibor , jezerozlatibor@serbia-hotel.org

 

O nama - Kontakt - Marketing - Uslovi i Pravila - NPP - Mapa Sajta - Linkovi