Info Office

phonegirlMy status
info@serbia-hotel.org
Tel: +381 64 1247-449
FAX: +381 32 5562-101

- - - -

Cacak Hotels

-

- - - -

Best hotel deals in the world !
HotelsCombined.com

 

Milinko Etermet - Cacak

 

jezero ettermet zlatiborMilinko Nemzeti étterem található, a főút közelében Cacak és széles körben ismert a gasztronómiai különlegességek mellett a vas-és grill serpenyő. Ha szeretne szünet és egy kis szünetet a vezetéstől, Milinko étterem ideális hely az Ön számára. A hagyományos konyha élvezheti a helyi zenei szórakoztató program. Hosszú távú tapasztalatunk garantálja a minőséget és a kellemes idő!

cacak restaurant
restaurant milinko cacak
milinko restaurant ambient
restoran milinko rostilj
restoran milinko cacak
milinko restaurant cacak
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb

Amikor utazik Belgrádból az autópálya M22, ismertebb nevén az Ibar autópálya, és a jobbra felé irányát Cacak, Zlatibor és Montenegró, Milinko étterem található, 4km a jobb oldalon az út után a körforgalomnál a Preljina.

Kellemes személyzet és ízletes kulináris különlegességek valamit, hogy emlékezni fogsz az étteremben. Nyári terasz nagyszerű hely a vakáció, de a késő este, ne felejtsd el a barátságos légkört, ahol a minőségi vacsorát, hogy élvezze a hangok a helyi zenészek és a barátságos személyzet. Az étterem Milinko is lehet szervezni bankettek, kisebb rendezvények, illetve üzleti ebédekhez. Ha kíváncsi, hogy hol, hogy egy kis szünetet, talán egy étteremben Milinko lehet az a hely az Ön számára. Üdvözöljük

+381 32 461-099 , +381 62 4411-43

www.serbia-hotel.org/milinkorestorancacak , milinkocacak@serbia-hotel.org

 

About us - Contact Us - Marketing - Terms & Conditions - FAQs - Sitemap - Links