Informacije

phonegirlMy status
info@serbia-hotel.org
Tel: +381 64 1247-449
FAX: +381 32 5562-101

- - - -

Čačak Hoteli

-

- - - -

 

Restoran Milinko - Čačak

 

restoran jezero zlatibor Nacionalni restoran Milinko nalazi se na kružnom putu pored Čačka i nadaleko je poznat po svojim kulinarskim specijalitetima ispod sača i sa roštilja. Ukoliko želite da napravite pauzu i odmorite se od napornog puta, restoran Milinko je idealno mesto za Vas. Pored domaće kuhinje nudi nezaboravan zabavno muzički program. Dugogodišnje iskustvo nam je garancija za kvalitet i ugodan provod !

restoran milinko preljina
restoran milinko cacak
restoran milinko atmosfera
restoran milinko jagnjetina
restoran jezero milinko proslave
restoran jezero milinko lokacija
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb

Kada iz pravca Beograda krenete magistralnim putem M22, poznatijim kao Ibarska magistrala, i skrenete ka Čačku u pravcu Zlatibora i Crne Gore, restoran Milinko se nalazi sa desne strane 4km posle kružnog toka u Preljini.

Prijatno osoblje i ukusni kulinarski specijaliteti su nesto po čemu ćete pamtiti ovaj restoran. Letnja terasa je dobro mesto za odmor, ali u kasnim večernjim časovima ne zaboratite prijatan ambijet gde ćete uz kvalitetnu večeru moći da uživate u zvucima lokalnih muzičara uz ljubazno osoblje. U restoranu Milinko takođe je moguće organizovati bankete, manje proslave ili poslovne ručkove. Ukoliko se pitate gde napraviti pauzu, možda restoran Milinko može biti pravo mesto za Vas. Dobrodošli!

+381 32 461-099 , +381 62 4411-43

www.serbia-hotel.org/milinkorestorancacak , milinkocacak@serbia-hotel.org

 

O nama - Kontakt - Marketing - Uslovi i Pravila - NPP - Mapa Sajta - Linkovi