Info Office

phonegirlMy status
info@serbia-hotel.org
Tel: +381 64 1247-449
FAX: +381 32 5562-101

- - - -

Belgrade Hotels

-

- - - -

Best hotel deals in the world !
HotelsCombined.com

 

Étterem Club Jelena - Belgrád

 

restaurant club jelena belgradeA nemzetközi à la carte étterem Jelena található Dedinje, híres környéken lakó Belgrád. Klub Jelena két étterem, nyári terasz és konferenciaterem. Felügyelete alatt a legnépszerűbb gasztronómiai művészek, és a kapcsolatban az ízek és a vágyak, a vendégek választhatnak a nemzetközi konyha, a mediterrán diétát vagy hagyományos szerb konyha. Club Jelena található a Villa Jelena, amely hozzáférést biztosít szállást és a szolgáltatás magas színvonalú. Jelena Club királyi tapasztalattal szálloda-és vendéglátóipari szívében a főváros Szerbia.

restaurant club jelena belgrade
restaurant club jelena dining room
restaurant club jelena wedding
restaurant club jelena fine dining
restaurant club jelena summer terace
restaurant club jelena dedinje belgrade serbia
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb

Belül a Club Jelena komplexum két szép étterem. Jelena étterem kapacitása 30 és 300 ülőhely és a Vivaldi étterem 40 férőhelyes. Mindkét étterem, a napi látogatások, és alkalmasak a szervezett ünnepségek. Nyári terasz nyújt kellemes élményt, gyönyörű környezetben az édes dallamokat a helyi zenészek. A konferencia terem befogadóképessége 300 ülő vagy 500 állóhely, modern világítás és audio-video technika lehetőséget ad a szervező üzleti találkozók és szemináriumok.

Kellemes környezetben, nagyszerű helyen, gyönyörűen díszített teret a barokk stílusban, az eredeti kulináris különlegességek, finom koktélok és barátságos személyzet, hogy helyet az étterem Club Jelena vált és továbbra is szép emlék a memóriában. Üdvözöljük kedves vendégeinket!

Elérhetőségek:: + 381 11 3066-509 , Fax: +381 11 3670-575

www.vila-jelena.com , info@vila-jelena.com

Restaurant Club Jelena Belgrade - - - - Restaurant Club Jelena Belgrade summer baldahin - - - - Restaurant Club Jelena Belgrade lunch - - - - Restaurant Vivaldi Club Jelena Belgrade

Restaurant Club Jelena Belgrade sea food - - - - Restaurant Club Jelena Belgrade meeting - - - - Wedding in Belgrade Restaurant Club Jelena - - - - Restaurant Club Jelena Belgrade wedding decoration

Étterem Club Villa Jelena - Generala Štruma 1, Dedinje, 11000 Belgrád, Szerbia

 

About us - Contact Us - Marketing - Terms & Conditions - FAQs - Sitemap - Links