Info Office

phonegirlMy status
info@serbia-hotel.org
Tel: +381 64 1247-449
FAX: +381 32 5562-101

- - - -

Belgrade Hotels

-

- - - -

Best hotel deals in the world !
HotelsCombined.com

 

Étterem Velika Skadarlija - Belgrád

 

restaurant velika skadarlija belgradeA hagyományos à la carte ''Nagy Skaradlija'' szívében található a régi bohém negyed Belgrád közelében, a híres Skadarska utca. Ez a rész a város épült a tizenkilencedik század közepén, annak eredeti megjelenését, és vidám hangulatot sikerült megtartani a szellem a bohém élet a régi szerb fővárosban. Skadarlija étterem remek hely üzleti ebédek, romantikus vacsorák, és a különböző ünnepségek. A hagyományos kulináris különlegességek minden ízlésű és a vágyak és a zene dobokkal és élénk légkört, a jó idő az étteremben Nagy Skadarlija garantált.

restaurant club jelena belgrade
restaurant club jelena dining room
restaurant club jelena wedding
restaurant club jelena fine dining
restaurant club jelena summer terace
restaurant club jelena dedinje belgrade serbia
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb

Restaurant Skadarlija kapacitása 200 vendég és egy nyári terasz további 300 fős, és egy külön helyiség a dohányosok. Amellett, hogy a la carte menüt, az étterem alkalmas üzleti találkozók és családi ünnepségek. Nyári terasz nyújt kellemes élményt, gyönyörű környezetben. Étterem Skadarlija megőrzése varázsát bohém negyed, valamint a gazdag ízek hagyományos ételek és a nemzetközi konyha kitűnő számos helyi és nemzetközi borok kíséretében romantikus dallamok, ez az a hely, hogy ki fog alakítani egy mosollyal az arcán, és sokáig élnek a memória.

Elérhetőségek:: + 381 11 334 22 30

www.velikaskadarlija.rs , kontakt@velikaskadarlija.rs

Restaurant Club Jelena Belgrade - - - - Restaurant Club Jelena Belgrade summer baldahin - - - - Restaurant Club Jelena Belgrade lunch - - - - Restaurant Vivaldi Club Jelena Belgrade

Étterem Velika Skadarlija - Cetinjska 17, 11000 Belgrád, Szerbia

 

About us - Contact Us - Marketing - Terms & Conditions - FAQs - Sitemap - Links